Cezavinden çıkan mahkum intikam kurbanı oldu

Düzenleyen:
Cezavinden çıkan mahkum intikam kurbanı oldu

YAŞAM Haberleri

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, cezaevinden bayram için izinli çıkan Raşit Sapil, bıçakla yaraladığı için hapishaneye girdiği şahsın akrabaları tarafından öldürüldü.

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde bıçakla yaralama suçundan yattığı açık cezaevinden bayram için izinli çıkan Raşit Sapil, bıçakladığı kişi ve akrabaları tarafından öldürüldü.

BAYRAM İZNİNE MEMLEKETİNE GELDİ

Olay, Doğubayazıt-Iğdır yolu üzerinde meydana geldi. 2 yıl önce Bardaklı Köyü'nde bir kişiyi bıçakla yaraladığı için Erzincan Açık Cezaevi'nde yatan Raşit Rapil, bayram iznine çıkarak memleketi Doğubayazıt'a geldi.

YARALADIĞI ŞAHSIN AKRABALARI BIÇAKLADI

Yeni Mahallede bulunan evine gitmek üzere olan 6 çocuk babası Raşit Sapil, yaraladığı kişi ve akrabaları tarafından takip edilerek bıçaklı saldırıya uğradı. Kalbinden ve karın bölgesinden bıçaklanan Sapil, Ağır yaralı olarak kaldırıldığı Doğubayazıt Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye karşın yaşamını yitirdi.

YAKINLARI HASTANEDE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Polis hastane önünde geniş güvenlik önlemi alırken, Raşit Sapil'in cenazesi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ölüm haberini duyan yakınları hastanede sinir krizi geçirdi. Raşit Sabil'in, öldürülmemiş olsaydı yarın sabah tekrar cezaevine döneceği bildirildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...