HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İstanbul'da elektrik kesintisi

Düzenleyen:
İstanbul'da elektrik kesintisi
Avrupa Yakası, Haber

YAŞAM Haberleri

Avrupa yakasındaki 6 ilçenin bazı mahallelerinde, 9 Aralık Cuma günü elektrik kesintisi yapılacak.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den (BEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, planlı yatırım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, Esenyurt'ta Atatürk Mahallesi, Lodos Sokak, Samyeli Sokak, Boğaziçi Sokak ve civarına 08.00-20.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

Bayrampaşa'da, Kartaltepe Mahallesi, 50. Yıl Caddesi, Ankara Caddesi, Şener Sokak, Gazi Osman Paşa Caddesi, Gazi Kemal Caddesi, Okul Caddesi ve civarında 09.00-12.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.
Küçükçekmece'de Halkalı Merkez Mahallesi, Selçuklu Caddesi, Mahmutbey Caddesi, 1213. Sokak ve civarı 09.00-13.00 saatleri arasında elektrik alamayacak.
Eyüp'te Rami Cuma Mahallesi, Bağlar Caddesi, Dikiliağaç Sokak, Reşadiye Caddesi, Talimhane Caddesi, Mahmudiye Caddesi, Oruç Sokak ve civarında 09.00-12.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.
Bahçelievler'de Siyavuşpaşa Mahallesi, Mimoza Sokak ve civarında 10.00-20.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.
Zeytinburnu'nda Maltepe Mahallesi, Litros Yolu Sokak ve civarına 13.00-16.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...