Bentour Comedy Night büyük bir başarıya imza attı

Düzenleyen:
Bentour Comedy Night büyük bir başarıya imza attı

YAŞAM Haberleri

BENTOUR REISEN, Almanya, Avusturya ve İsviçreden gelen Seyahat Acenta Partnerlerini Antalya/Belek de misafir ederek çalıştay ve eğlenceyi birleştirip gelenek haline gelen Bentour Comedy Night organizasyonunu gerçekleştirip büyük bir başarıya imza attı.

Sayısı 700ün üzerinde bulunan katılımcılar, organizasyon kapsamında 3-4 gün boyunca Türkiyenin misafirperverliğini yaşayarak, bir çok önemli bilgileri toplayıp 5 Aralık Pazartesi günü gerçekleşen Gala Gecesinde beraber eğlenme fırsatını kaçırmadılar.
Organizasyonun en önemli günü olan Pazartesi, 5 Aralık tarihinde katılımcılar sabah seansında katılımcılar Regnum Carya Golf & Spa Resortün kongre salonunda 25 otel ve havaholu partnerlerin standları ile katıldığı fuarı ziyaret ettiler. Katılımcılar Fuar organizasyonuna rotasyon sistemi ile gruplar halinde salona getirilmesi ziyaretin bireysel görüşmeler yapılmasını sağlayarak verimli geçmesine neden oldu.

Fuar ziyaretinden sonra, gruplara Belek bölgesinde bulunan en önemli tesislerden biri olan Regnum Carya Golf & Spa Resort tanıtıldı.
Konaklamaları Barut Lara, Delphin Imperial, Royal Holiday Palace, Mardan Palace, Kaya Palazzo, IC Hotel Santai ve Regnum Carya da olan misafirler daha sonra yine Regnum Carya Convention
Merkezinde düzenlenen Gala gecesinde buluştular. Bentour Reisen Incoming Partneri Novanta Touristik bütün lojistiği büyük bir titizlik ile sağlayarak, organizasyonda mükemmel bir iş çıkardı.
Bentour Reisen CEO ve Yönetim kurulu başkanı Sn. Kadir Ugur saat 18:00de sahne alarak büyük Gala gecesine başlattı. Duygusal bir konuşmayla BENTOUR REISEN Kurucusu kendisinin ve ekbinin Türkiye Turizmi için büyük bir aşkla çaba gösterdiklerini ifade etti.

Bir başka duygusal an da, Kadir Ugur un oğlu Denize sembolik olarak asa yı devrederken yaşandı.
Bilindiği üzere, Ağustos 2017 itibari ile bir kaç yıldır Genel Müdürlük görevini başarı ile icra eden Deniz Uğur fimrayı tek başına yönetmeye devam edecek. Kadir Uğur ise büyük bir rüyasını hayata geçirerek yelken le dünya turu projesini hayata geçirecek olsa da, Bentour Reisein ı Yönetim Kurulu başkanı ve danışman olarak desteğini bırakmayacak.

Deniz Uğur konuşmasında, Bentour Reisen in destinasyon ve ürün portfoy genişlemesine rağmen Türkiye spesiyalisti olarak devam edeceğini ciro gelişimi ve stratejik düşünce hakkında bir sunumla ifade ederken, yeni mali yılın ilk ayında yolcu sayının 70% ve cironun 31% artış sağlandığını sözlerine ekledi.
Ali Safak Öztürk, Chairman oft he Board, Regnum Carya Golf & Spa Resort, podiumdan bütün katlımcıları selamladı. Peter Glade, Commercial Director, SunExpress, bu yıl da ana sponsor olarak organizasyona destek olan Sun Express, Havayolu şirketin gelişi ile ilgili bilgileri aktarırken, Bentour ve Sun Expressin işbirliğinin de altını çizdi.

Almanya Seyahat acentalar Birligi baskani Norbert Fiebig konusmasinda ise Türkiye destinasyonun önemine isaret ederek seyahat acentalarin Türkiyeye tatil paketlerin aktif bir sekilde satilmasi icin cagri da bulundu.
Diğer konuşmacılar olarak Otto Leibfritz (Baden Württemberg Eyaleti Golf Fed. Bşk.), Nizamettin Şen (Antalya Tanıtım Vakfı), Onur Gözet (Kültür ve Turizm Bakanlığı) sahne alırken, Kadir Uğur Beyin Istanbul Erkek Lisesi okul arkadaşları adına Gürsel Yardımcı da geceye renk kattılar. Bentour 2017 programındaki yeniliklerin sunumu Dieter Reiser (Product Manager, Yield & Sales) ve Christian Hauk (Marketing Müdürü) tarafından yapıldı. BENTOUR un Online kanalındaki yeni Markası BENX, Ispanya, Portekiz ve Yunanistan destinasyonları içeren yeni katalogun tanıtımı Sayın Reiser ve Sayın Hauk tarafından yapıldıktan sonra BENSWISSCLUB brövesine sahib otellerin plaketlerini kendilerine takdim edildi.

Gecede 2016 sezonun çeşiti pazarlarda en iyi satış yapan acenta ödül töreni de gerçekleşti:
Almanya dan Olympiastützpunkt Stuttgart, İsviçre den Aydeniz Reisen ve Avusturyadan Marti Reisen kurum ve acentalara ödülleri takdim edildi.
Gecenin eğlence kısmı Perkussion sanatçıları Mark ve Knut un seyircilerin de aktiv katılımı ile start aldı.
Almanyanın ünlü komedyeni Bodo Bach performansı ile salonda ki seyircileri tatillerde yaşadığı komik anılar hakkında stand up yaparak temaya uygun hikayeler ile güldürmeyi başardı. İkinci
Sanatçı olarak ise Almanya komedi dünyasının en önemli sanatcılarından Türk kökenli Fatih Cevikkollu sahne aldı.

23:30 itibari ile Özgür Şentürk önderliğindeki 6 kişilik Mastergrup Müzik grubu katılımcıları muhteşem performansı ile dans pistine çekerek, gecenin finalinde eğlendirdi. Bentour Reisen, organizasyonun program akışı son derece başarılı bir şekilde geçmesinin mutluluğunu yaşarken, özellikle de Kültür ve Turizm Bakanlığına da desteklerinden dolayı minnet duymaktadır.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...