Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Antalya’da 5 yıldızlı halk plajı

Düzenleyen:
Antalya’da 5 yıldızlı halk plajı

YAŞAM Haberleri

Antalya’da, büyükşehir belediyesi tarafından yeniden düzenlenen EKDAĞ Lara Plajı Sosyal Tesisleri, haftanın 7 günü yerli ve yabancı ziyaretçiler ile dolup taşıyor.

Sabahın erken saatlerinde sosyal tesise akın eden aileler akşama kadar konforlu bir ortamda denizin keyfini yaşıyor. Misafirler, sadece şezlong ve şemsiye için toplam 5 TL ödeyerek plajdan gün boyu faydalanabiliyor. Antalya’nın dünyaca ünlü plajlarından Lara Plajı’nda hizmet vermeye başlayan Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden EKDAĞ’a ait Lara Plajı Sosyal Tesisleri, sıcak yaz günlerinde yerli ve yabancı tatilcilerin buluşma adresi oldu. Mavi bayraklı plaja akın eden vatandaşlar yaz sıcağını serin sularda atıyor. Aileleri ile birlikte sabahın erken saatlerinde sosyal tesisi dolduran vatandaşlar akşam saatlerine kadar huzurlu ve güvenli bir ortamda denizin keyfini çıkarıyor. Büyükşehir Belediyesi ve EKDAĞ AŞ’nin yatırım ve düzenlemeleri ile bambaşka bir görünüme kavuşan sosyal tesis, halka açık plajı, dinlenme alanları, restoranı, marketi ve kamp alanı ile misafirlerine hizmet sunuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatları doğrultusunda başlatılan çalışmalar sonucunda ilk defa Mavi bayrağın dalgalandığı plajda kısa sürede gösterilen yoğun ilgiden dolayı şezlong sayısının 275’ten 500’e çıkarıldığı belirtildi. Sosyal tesis içerisinde restoran, bay bayan mescit, localar, soyunma kabinleri, market, çocuk oyun parkı, engelli bireyler için tasarlanmış özel araçlar, kamp alanı, voleybol ve futbol sahaları yer alıyor. Büyükşehir Belediyesi olası tehlikelere karşı cankurtaran ekibini de plajda hazır tutuyor.  

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...