Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kasırga gizemli yaratığı sahile getirdi

Düzenleyen:
Kasırga gizemli yaratığı sahile getirdi

YAŞAM Haberleri

ABD'nin Teksas eyaletini vuran Harvey kasırgası sonrası plaja daha önce eşi benzeri görülmemiş tuhaf bir yaratık vurdu. Bilim insanları bile şaşkın.

Teksas eyaletinin kıyılarına vuran gizemli yaratığın ne olduğunu bilen yok. Harvey kasırgası sonrası ortaya çıkan garip canlı karşısında bilim insanları bile şaşkın. Biyologlar gördükleri şeyin ne olduğunu tam olarak bilemiyor. ABD'de 1905 yılında kurulan Ulusal Kuşsevenler Topluluğu üyesi tarafından sosyal medyada paylaşılan görüntü dikkat çekti. Preeti Desai isimli bir kullanıcı yaratığı gördüğünü "Teksas'te bir plajda uzaktan bir şey gördüm Gittikçe yaklaştığımda gördüğüm şey işte buydu" diyerek anlatıyor. Biliminsanları yada biyologlar henüz canlının ne olduğunu açıklayabilmiş değil.  Ancak kimisi gizemli canavarın bir yılanbalığına benzediğini düşünüyor

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...