HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Zonguldak’ta balık ölümleri tedirginliğe neden oldu

Düzenleyen:
Zonguldak’ta balık ölümleri tedirginliğe neden oldu
Zonguldak, Balık Ölümleri, Yaşam Haberleri, Haber

YAŞAM Haberleri

Zonguldak Alaplı ilçesindeki Kavukkavla Deresi’nde yaklaşık 1 kilometrelik alanda görülen balık ölümleri tedirginliğe neden oldu.

Alaplı Kavukkavla mevkisinde denizle buluşan Kavukkavla Deresi’nde toplu balık ölümleri gözlendi. Kavukkavla sakinleri sabah uyandıklarında dere üzerinde yüzlerce ölü balık ve balık yavrusu ile karşılaştı.Alaplı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Rafet Yılmaz balık ölümleriyle ilgili çalışma başlattı. Yetkililer ölen balıkların yenmesinin tehlikeli olabileceği konusunda uyarıda bulundu.Kavukkavla mevkinde oturan Bayram Yapar, burada devamlı balık ölümlerinin yaşandığını belirterek, "Ben Alaplı Kavukkavla mevkinde oturuyorum. Burada aşağı yukarı 3 seneden bu yana buradaki işletmeciler deremizi kirletmektedir. Deremizi kirlettiği zaman burada her zaman Balık ölümleri oluyor. Balık ölümleri olmaması için çevre yetkilerinden yardım bekliyoruz ve bunun tekrar olmaması için önlemlerini alınmasını istiyoruz. Balık ölümlerin artık son bulmasını istiyoruz. Yukarıda işletmecilerin bütün atıkları deremize geliyor. Ayrıca hafta sonları deremiz yağlardan gözükmüyor. Bundan dolayı hafta sonu deremiz simsiyah oluyor" ifadelerini kullandı.Yetkililer ölen balıkların yenmesinin tehlikeli olabileceği konusunda uyarıda bulundu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...