HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bursa'da feci kaza, yanarak can verdiler

Düzenleyen: /
Bursa'da feci kaza, yanarak can verdiler
Bursa, Bursa Kaza, Trafik Kazası, Haberler, Haber

YAŞAM Haberleri

​Bursa-İzmir yolu üzerinde yaşanan feci kazada tiner yüklü TIR'ın karşı şeride geçerek çarptığı otomobildeki 2 kişi yanarak can verdi. Alev alan TIR ve otomobiller otoyolu savaş alanına çevirdi. Bursa İzmir yolu uzun süre trafiğe kapandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza gece saat 04:30 sıralarında Karacabey ilçesine bağlı Karakoca köyü mevkinde yaşandı. İzmir'den Bursa yönüne seyreden S.M. idaresindeki 34 BFK 23 plakalı tiner ve boya yüklü TIR kontrolden çıkıp yol ortasındaki demir bariyerleri aşarak karşı şeritten gelen 2 otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle TIR ve çarptığı otomobillerden biri alev aldı. Tiner kutularının da patlayıp alev alması üzerine ortalık adeta savaş alanına döndü. 
Bursa'da feci kaza, yanarak can verdiler
TIR'ın dorsesinin altında sıkışıp alev alev yanan 16 R 1772 plakalı otomobilde bulunan Tuncay Karaduman ile Orhan Tilki yanarak hayatını kaybederken, kamyon sürücüsü S.M. yaralı olarak kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda iftaiye, AFAD ve UMKE ve 112 ekibi gönderildi. Alev alan kimyasal maddeleri söndürmek uzun süre mümkün olmadı. Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden çalışmalar neticesinde söndürülebilen TIR'ın çarptığı araçta hayatlarını kaybeden 2 kişi Karacabey ilçe Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Polis ve jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, kapanan yol sebebiyle oluşan kilometrelerce kuyruk araçların yol üzerinden kaldırılmasının ardından normale döndü. Olayla ilgili tahkikat sürüyor
Bursa'da feci kaza, yanarak can verdiler

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...