Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gönül Yolu sular altında kaldı

Düzenleyen:
Gönül Yolu sular altında kaldı

YAŞAM Haberleri

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde kısa bir süre önce trafiğe açılan Cunda Köprüsü’nün Lale Adası bölümünde kalan Gönül Yolu sular altında kaldı.

Cunda Köprüsü’nan Lale adası bölümünde kalan Gönül Yolu aşırı yağmur sebebiyle sular altında kaldı. Yaz sonunda yapılan Cunda ile Ayvalık ilçe merkezini birbirine bağlayan yolun ilk yağmurda sular altında kalması kış ayları için sürücüleri düşündürüyor. Muharrem Sezer adlı vatandaş, Gönül Yolu’nun Lale Adası bölümündeki kısmının köprü yapıldıktan sonra çukur bir alanda kaldığını kaydetti. Sabah motosikletiyle Cunda Adası’ndaki evinden Ayvalık’taki iş yerine gelmek isteyen ilçenin tanınmış köftecisi Esat Özağra da, suların içinde geçerken ayakkabıları ile pantolonun paçalarının ıslandığını belirterek, yolun kış mevsimi iyice bastırmadan düzeltilmesi gerektiğini vurguladı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...