HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Canlı yayında dehşet! Görüntülü arayıp kocasını vurdu...

Düzenleyen: /
Canlı yayında dehşet! Görüntülü arayıp kocasını vurdu...
Abd, Canlı Yayın, , Haber

YAŞAM Haberleri

Amerika'da canlı yayında dehşet dolu anlar yaşandı. Öfkelenen kadın erkek arkadaşını canlı yayında vurdu.

ABD'nin Alabama eyaletinde 38 yaşındaki Keanna Cammon adlı kadın, bir adamla birlikte yaşıyordu. Ancak adam evliydi. Adamın karısından boşanmasını isteyen Keanna, boşanma belgelerini imzalamasını istedi. Fakat adamın belgeleri imzalamayı reddetti.

Karısını görüntülü aradı

Ardından Keanna sinirlendi ve Facebook üzerinden görüntülü bir konuşma açtı. Birlikte yaşadığı adamın karısına görüntülü konuşmayla bağlanan Keanna, adama silahı dayadı ve karısının gözü önünde karnından vurdu. Görüntüleri izleyip şok yaşayan kadın iki saat sonra Facebook'a "Onu vurdu. Aklımı yitirmek üzereyim." diye yazdı.

'Sanırım onu vurdu'

Ardından eşini kendisinden boşanmaya zorlayıp, elindeki silahı çılgınca etrafa sallayan Keanna'nın fotoğraflarını çekip hesabında yayınladı.

İzlediği görüntüler karşısında sinirlenip sosyal medya üzerinden içini döken kadın "O iyi mi bilmiyorum. Onun olduğu yere yakın değilim. Birisi bana yardım edebilir mi? İşteyim ve onu kaybetmek üzereyim. Sanırım onu vurdu. " diye yazdı.

Olayın yaşandığı Tuscaloosa bölgesinin polisleri ise karnına ateş edilen adamı bulmak için facianın gerçekleştiği evi tespit etti. Silahı ateşleyen Keanna tutuklandı ve cinayete teşebbüsle suçlandı. 

Ayrıca Keanna'nın geçen hafta kendi kocasından boşandığı ve bu nedenle yaraladığı adamın da aynısını yapmasını beklediği ortaya çıktı. Yaralı adam ise, yakınlardaki DCH Bölge Tıp Merkezi'ne götürüldüğü ve durumunun kritik ama stabil olduğu söylendi.

Mahkeme belgelerine göre Keanna, silahı adamın karısıyla tartışırken yanlışlıkla ateşlediğini iddia ediyor. Görüntülü konuşma açıp adamı öldürmeye kalkan kadın, Tuscaloosa'da bir hapishanede tutuluyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...