Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şişli'de hasta taşıyan ambulans kaza yaptı: 6 yaralı

Şişli'de hasta taşıyan ambulans kaza yaptı: 6 yaralı

YAŞAM Haberleri

Şişli’de hasta taşıyan ambulans yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara çarpmamak için direksiyonu kırınca yol kenarında ağaca çarptı. Kazada 1'i ağır olmak üzere 6 kişi yaralandı.

İstanbul Şişli'de yoldan geçmek isteyen yayalara çarpmamak için direksiyonu kıran ambulans kaza yaptı. Kaza, saat 06:00 sıralarında Şişli Büyükdere Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre içerisinde hasta olan Ambulansı Büyükdere Caddesi üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara çarpmamak için direksiyonu kıran ambulans şoförü ilk önce yayalara, daha sonra ağaca çarparak durabildi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Ambulans içerisinde bulunan 2’si sağlık görevlisi, hasta ve hasta yakını ile yolun karşısına geçmeye çalışan 2 kadın yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile çevredeki hastanelere kaldırıldı.

YARALILARDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR

Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, kaza sonrası Büyükdere Caddesi Beşiktaş istikametinde araç trafiği oluştu. Polis ekipleri tarafından tek şeritten kontrollü olarak sağlanan trafik, olay yerine çağrılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB)’e ait vinç yardımıyla çekilmesinin ardından normale döndü.

Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...