Mezoterapi ile genç görünün

Mezoterapi ile genç görünün

YAŞAM Haberleri

Vitaminler bütün bedenin sağlığı için gerekli. Saç dökülmesine ve kırışıklıklara karşı da yine vitaminler olmazsa olmazlardan.

CANAN ERASLAN

Burtom Konur Cerrahi Tıp Merkezi Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Seval Doğruk Kaçar, mezoterapinin cildin ihtiyacı olan farklı tıbbi içerikli maddelerin mikroenjeksiyon tekniğiyle cilt ve cilt altına uygulanması olduğunu belirten Doğruk “Ağızdan alınan ilaçlar ile bölgesel hedefe ulaşmak zordur. Oysa mezoterapi, sorunlu olan bölgeye doğrudan uygulandığı için ciddi yan etki de oluşmaz. Mezoterapi ilaçları protein, mineral, aminoasit, doğal bitki özleri, homeopatik maddeler ve bunların farklı karışımlarını ihtiva eder” dedi. Uygulama artan ve sarkan deride 3-4 seans sonunda daha genç ve sağlıklı bir görünümü mümkün kılıyor. Uygulama 20’li yaşlardan itibaren yapılabiliyor. Günlük bakımda sıklıkla ihmal edilen boyun ve dekolte bölgesinde derinin kaybettiği nem bu enjeksiyonla sağlanıyor, 6 seans sonunda daha gergin ve diri görünüm elde ediliyor. BURSA İHA

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...