İbrahim Erkal'ın 2 buçuk yaşındaki kızının babasının mezarındaki sözleri yürek burktu

Düzenleyen:
İbrahim Erkal'ın 2 buçuk yaşındaki kızının babasının mezarındaki sözleri yürek burktu

YAŞAM Haberleri

Rahmetli İbrahim Erkal'ın 2,5 yaşındaki kızı Elifsu, 12 günlükken kaybettiği babasının "Ömrüm" şarkısını okudu. Minik kızın babasının mezarına gidip, "Baba kalk seni özledim" demesi ise herkesi duygulandırdı.

2 buçuk sene önce oturduğu evin otoparkında geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden usta sanatçı İbrahim Erkal'ın 2,5 yaşındaki kızı, babasının "Ömrüm" şarkısını söyledi. Minik kızın babasının mezarı başında söyledikleri ise herkesi duygulandırdı.

Bir magazin programında eşinin ölümünden sonra yaşadıklarını anlatan Filiz Erkal, şunları söyledi: "Kızım ölümün ne olduğunu bilmez ama sürekli mezarlığa götürüyorum orada görüyor. İbrahim gitti kızımızı bıraktı onunla oyalanıyorum. Sürekli babasını gösterip şarkılarını dinletiyorum. Babasının fotoğrafını ya da şarkısını duyduğunda hemen tanıyor. Bedenen bizimle değil ama ruhen hep bizimle gibi. O hiç gitmedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...