Otomobil elektrik direğine çarptı, mahalle karanlığa gömüldü

Otomobil elektrik direğine çarptı, mahalle karanlığa gömüldü

YAŞAM Haberleri

Kütahya'da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu elektrik direğine çarpan otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

Kütahya'da yabancı uyruklu A.T yönetimindeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Bölgedekilerin ihbarı üzerine olay yerine birçok sağlık ve güvenlik ekibi sevk edildi. Çarpmanın etkisiyle elektrik direği devrildi. Yaralanan sürücü ve otomobilde bulunan 3 kişi sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

3 MAHALLEDE ELEKTRİK KESİNTİSİ
Elektrik direğinde meydana gelen hasar nedeniyle Zafertepe, Dumlupınar ve Yunus Emre mahallelerinde elektrik kesintisi yaşandı. Elektrik dağıtım ekiplerinin bölgeye yeniden elektrik verilmesi için çalışmaları sürüyor.


Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...