Yağlı saçların kurtarıcısı: Kuru şampuan

Yağlı saçların kurtarıcısı: Kuru şampuan

YAŞAM Haberleri

Saçları her gün yıkamak, saç derisinin kurumasına ve saçların yıpranmasına sebep oluyor. Bu yüzden pek çok kişi saç yıkama işlemini azaltmak ya da yağlı görünümden kurtulmak için kuru şampuana başvuruyor.

DUYGU YILMAZ

Son yıllarda kadınların âdeta günlük kurtarıcısı hâline gelen kuru şampuan saçın su kullanmadan daha temiz görünmesini sağlıyor. Ana bileşeni mısır ya da pirinç nişastası olan kuru şampuanı kullandığınızda bir dakikadan daha kısa sürede yeni yıkanmış bir saç görünümüne kavuşabilirsiniz. Saçlarınıza hacim de kazandıran bu ürün pudralı yapısıyla saç derisinin ürettiği yağı da emer. Sprey kutularda satılan kuru şampuanı kafa derinize yaklaşık 15-20 cm uzaklıktan sıktıktan sonra saçınızdaki yağı emebilmesi için 4 ila 5 dakika bekletin. Daha sonra diplere masaj yaparak tüm saçınıza eşit dağılmasını sağlayın. Ayrıca kalıntı bırakarak kepekli bir görünüme sebep olmaması için de tarama işlemini atlamamalısınız.


Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...