Ankara'da koca dehşeti! Eşini bıçakladı ve kayınpederini öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Ankara'da koca dehşeti! Eşini bıçakladı ve kayınpederini öldürdü

YAŞAM Haberleri  / AA

Ankara'nın Akyurt ilçesinde boşanma aşamasında olduğu öğrenilen eşini yaralayıp ardından ise kayınpederini bıçakla öldüren kişi gözaltına alındı.

Boşanma aşamasındaki kadının eşi dehşet saçtı. Ankara'da gece vakti yaşanan olayda duyanları dehşete düşürdü. G.K. ile babası Gazi A'nın ikamet ettiği Yıldırım Mahallesi'ndeki 3 katlı apartmanın 2'nci katındaki daireye G.K'nin boşanma aşamasındaki eşi Fatih K. geldi. Çocuklarını almak için geldiği iddia edilen Fatih K. ile evde bulunanlar arasında tartışma çıktı.

ETRAFA DEHŞET SAÇTI: 1 ÖLÜ

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Fatih K, eşi G.K. ve Gazi A'yı bıçakladıktan sonra kayınpederine ait otomobile hasar verdi. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Gazi A'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, yaralı G.K. ise hastaneye kaldırıldı.

Şüpheli, polis ekiplerinin çalışması sonucu kendi evinde yakalandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...