HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Hem suçlu hem güçlü sürücü: Önce çarptı, sonra darp etti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Hem suçlu hem güçlü sürücü: Önce çarptı, sonra darp etti
Kaza, Motosiklet, Sürücü, Adıyaman, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adıyaman’da, bir motosiklet sürücüsü ters yönden gelerek kendisine çarpan sürücünün yumruklu saldırısına uğrayarak yaralandı. Yaralanan motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

Hem suçlu hem güçlü sürücü çarptığı motosikletliyi darp etti. Adıyaman Kalesi civarında motosikletiyle seyir halinde olan Ş.D’ye plakası ile sürücüsü belirlenemeyen ve ters yönden geldiği belirtilen bir otomobil çarptı.

Otomobil sürücüsü motosiklete çarptıktan sonra aracından inerek sürücü Ş.D’ye yumrukla saldırdı. 

Hem suçlu hem güçlü sürücü: Önce çarptı, sonra darp etti

ÖNCE DARP ETTİ SONRA KAÇTI

 Ş.D’yi darp neticesi yaralayan şahıs, daha sonra aracıyla olay yerinden kaçtı. Darp neticesi yaralanan Ş.D., ise olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Kazaya karışan ve daha sonra motosiklet sürücüsünü darp ederek olay yerinden kaçan otomobil sürücüsünün yakalanması için polis ekiplerince çalışma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...