HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yazılı Kanyon'unda kaybolan 4 kişiden birinin cesedi bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Yazılı Kanyon'unda kaybolan 4 kişiden birinin cesedi bulundu
Yazılı Kanyonu, Isparta, Boğulma, Haber

YAŞAM Haberleri  / AA

Isparta'daki Yazılı Kanyon'a giden 4 kişi kayboldu. Şahıslardan biri hayatını kaybederken ekipler diğer 3 kişiyi kurtarmak için çaba sarf ediyor.

Isparta'nın Sütçüler ilçesi Çandır bölgesindeki Yazılı Kanyon Yeşildere mevkiinde gezmeye giden 4 kişi mahsur kaldı. Yapılan ihbar sonrası bölgeye Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Ekipler, şahıslardan birinin cansız bedenini suda buldu. Ceset sağlık görevlilerine teslim edildi. Diğer 3 kişinin kurtarılması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

AFAD'ın resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "AFAD ve JAK ekipleri 1 kişinin hayatını kaybettiğini, diğer 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğunu tespit etmiştir. Mahsur kalanları kurtarma çalışmaları devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

Yazılı Kanyon'unda kaybolan 4 kişiden birinin cesedi bulundu

PAZAR SABAHINDAN BERİ KAYIPLAR

Isparta Valiliği de 4 kişinin 14 Ağustos Pazar günü 09.00'da geldikleri Yeşildere köyünden Yazılı Kanyon'a doğa yürüyüşü yapmak için ayrıldıkları ve kendilerinden haber alınamaması üzerine bu sabah saatlerinde durumun ihbar edildiğini bildirdi. 

Açıklamada şunlar aktarıldı: Alınan bilgi üzerine arama faaliyetleri derhal başlatıldı. Aramalar, AFAD, JAK ekiplerinin yanı sıra iz takip köpek timi, arama ve kurtarma köpek timi, istihbarat timleri, Sütçüler Jandarma Komutanlığı personeli ve insansız hava araçları da kullanılarak genişletildi. 

Yazılı Kanyon'unda kaybolan 4 kişiden birinin cesedi bulundu

Saat 18.00 sıralarında, kayıp şahıslardan M.K'nin cansız bedeni bulundu. Şahsın, dereden geçmeye çalışırken suda boğuduğu belirlendi. Diğer 3 vatandaşımızın ise sağ ve sağlık durumları iyi vaziyette Yeşildere Köyü Çürük mevkisinde bulundukları tespit edildi. Mahsur kaldıkları sarp ve kayalık alandan çıkarılması için kurtarma çalışmalarına devam ediliyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...