Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

NASA açıkladı: Astronotları taşıyan kapsüle UFO çarpacaktı

Düzenleyen:
NASA açıkladı: Astronotları taşıyan kapsüle UFO çarpacaktı

DÜNYA Haberleri

ABD, Fransa ve Japonya’yı temsil eden 4 astronot, SpaceX Crew Dragon mekiğiyle cumartesi günü Uluslararası Uzay İstasyonu'na (UUİ) ulaşmıştı.

Bununla istasyondaki astronotların sayısı 11’le rekor seviyeye çıkmıştı. Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, astronotların UFO (Tanımlanamayan Uçan Nesneler) tehlikesi yaşadığını açıkladı. NASA sözcüsü Kelly Humphries, kalkıştan kısa süre sonra “belirlenemeyen bir nesne” tespit ettiklerini ve bunun Türkiye saatiyle 20.44’te uzay aracına çarpabileceği uyarısında bulunduklarını ifade etti. Daily Mail’deki habere göre astronotlara kaçış manevrası yapacak zaman olmadığı bilgisi verildi ve onlara “uzay kıyafetlerinizi derhal giyin ve koltuklarınıza sıkı sıkıya bağlanın” talimatı verildi. Neyse ki nesne, 45 kilometre uzaktan geçti ve kapsüle çarpmadı. 4 astronot, uzayda 6 ay kalacak.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...