Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cemal Kaşıkçı'nın gizli evliliği ortaya çıktı

Düzenleyen:
Cemal Kaşıkçı'nın gizli evliliği ortaya çıktı

DÜNYA Haberleri

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmeden aylar önce bir hostesle evlendiği iddia edildi. Kaşıkçı'yla 9 sene önce Dubai'de tanıştığını açıklayan hostes, Kaşıkçı'nın Hatice Cengiz ile evlilik hazırlığı yaptığını çok sonraları öğrendiğini dile getirdi.

Suudi Arabistan’da Veliaht Prens Muhammed bin Selman rejimine muhalefetiyle tanınan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı, nişanlısı Hatice Cengiz’le evlenebilmek için gittiği İstanbul Konsolosluğu’nda vahşi bir şekilde öldürülmüştü. Konsolosluktan eski karısından boşandığına dair belgeler almak isteyen Kaşıkçı’nın, bundan birkaç ay önce gizlice Mısırlı bir hostesle evlendiği iddia edildi. Ne Hatice Cengiz hostes Hanan El-Atr’dan, ne de El-Atr öğretim görevlisi Hatice Cengiz’den haberdarmış.

Cengiz, nişanlısının 4 ay önce ikinci bir kadınla evlendiğini 2 Ekim 2018’de öldürülmesi sonrasında öğrendi. Emirates hava yolu şirketinde çalışan El-Atr, Yahoo’ya yaptığı açıklamada, Kaşıkçı’yla ABD’de Virginia’daki bir camide dini nikahla evlendiğini ifade etti. Evlilik resmiyete binmemiş ama Kaşıkçı, El-Atr’a 2 bin dolarlık iki yüzük hediye etmiş.

KAŞIKÇI'YLA 9 SENE ÖNCE TANIŞMIŞ

Kaşıkçı’yla 9 sene önce Dubai’de bir konferansta tanıştığını ifade eden El-Atr, yüzükleri halen sakladığını söyledi. Hostes, Washington Post köşe yazarı Kaşıkçı’yla çok özel bir ilişkiye sahip olduklarını, onun Hatice Cengiz’le evlilik hazırlığı yaptığını çok sonraları öğrendiğini dile getirdi.

Kaşıkçı, El-Atr ile nikâhlıyken Cengiz’le İstanbul’da bir daire satın alıp evlenme planları yapıyordu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...