Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avustralya’da kıyıya vuran gizemli canlı bilim adamlarını ikiye ayırdı

Düzenleyen:
Avustralya’da kıyıya vuran gizemli canlı bilim adamlarını ikiye ayırdı

DÜNYA Haberleri

Avustralya’da kumsala vuran gizemli canlı çevre halkın panik olmasına sebep oldu. Bilim adamları ise bunun bir taş balığı yada balinalar tarafından üretilmiş olabileceğini söyledi. Ancak canlının ismi ve nereden geldiği henüz belli değil.

Avustralya’da bir sahil kıyısına vuran gizemli canlı bilim camiasını ikiye ayırdı. Deniz kenarında çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilen canlı, bilim adamlarını harekete geçirdi. Canlıyı inceleyen bilim adamları ise bunun insanları kısa sürede öldürme yeteneğine sahip olan taş balığı olduğunu savunuyor.

BİLİM DÜNYASINI İKİYE AYIRDI

Gizemli canlıyla ilgili bir diğer teori ise balinalarla ilgili. Uzmanlar, bu canlının sperm balinaları tarafından üretilmiş olabileceğini savunuyor. Ya da bir balina ile köpek balığının vücudunun parçası olabileceği görüşü öne atılıyor. Tüm bu varsayımlara rağmen bilim dünyasını hareketlendiren canlı için kesin bir tanı konmuş değil.

Avustralya’da kıyıya vuran gizemli canlı bilim adamlarını ikiye ayırdı

DIŞARIDAN DENİZE ATILMIŞ OLABİLİR

Canlıyla ilgili üçüncü bir görüş ise deniz canlısı olmayacağı yönünde. Bu görüşü savunanlar, canlının dışarıdan denize atılmış olduğunu savunuyor. Çevredeki vatandaşlar da garip canlının yanına kadar giderek fotoğrafını çekti. Uzmanların önümüzdeki günlerde canlıyla ilgili detaylı bir açıklama yapması bekleniyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...