Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Endonezya'da 4.8 büyüklüğünde deprem

Endonezya'da 4.8 büyüklüğünde deprem

DÜNYA Haberleri

Endonezya’nın Karangasem bölgesinde Bali Adası’nda yerel saatle 03.18’de 4,8 şiddetinde meydana gelen deprem nedeniyle 3 kişi hayatını kaybederken 7 kişiyse yaralandı.

Endonezya Meteoroloji, İklim ve Jeofizik Kurumu (BMKG) tarafından yapılan açıklamada, depremin merkez üssünün Karangasem bölgesinin 8 kilometre kuzeybatısı olduğu ve 10 kilometre derinlikte kaydedildiğini duyurdu.

Endonezya'da 4.8 büyüklüğünde deprem

YÜZDE 60’I HASAR GÖRDÜ

Karangasem bölgesinde bazı evler ve tapınakla yıkılırken bölgede yer alan Bunga köyünün yetkilisi Nengah Kertawa, "Köyümüzdeki evlerin yaklaşık yüzde 60'ı hasar gördü ve artık kullanılamaz hale geldi." dedi.

Endonezya'da 4.8 büyüklüğünde deprem

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 7 KİŞİ YARALANDI

Depremin ardından meydana gelen heyelan nedeniyle 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi enkaz altına kalarak hayatını kaybetti. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırık olduğu belirtilen 7 kişi ise tedavi altına alındı. 3 köy yolu da ulaşıma kapandı. Öte yandan depremin ardından 4.3 büyüklüğünde artçı bir sarsıntı da meydana geldi. Adadaki hasar tespit çalışmaları sürüyor.

Endonezya'da 4.8 büyüklüğünde deprem

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...