Bratz bebek saplantısı ortaya çıktı! 4 yaşındaki küçük kızı kaçırmıştı

Düzenleyen:
Bratz bebek saplantısı ortaya çıktı! 4 yaşındaki küçük kızı kaçırmıştı

DÜNYA Haberleri

Avustralya'da ailesiyle kamp yaparken kaçırılan 4 yaşındaki Cleo Smith kimliği belirsiz bir kişi tarafından kaçırıldı. Polisin yaptığı aramalar sonucu 18 gün sonra bulunan küçük kızı kaçıran Darrell Kelly'nin Bratz bebeklere takıntılı olduğu öğrenildi.

4 yaşındaki Cleo Smith ailesiyle Avutralya Carnalvon’da kamp yaparken kimliği belirsiz bir kişi tarafından kaçırıldı. Polisin yoğun çalışmaları sonucunda 18 gün sonra bulunan küçük kız hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu iyi olan Cleo’yu kaçıran zanlının bulunduğu mülke baskın yapan polisler onlarca kutu Bratsz bebekle karşılaştı.

Bratz bebek saplantısı ortaya çıktı! 4 yaşındaki küçük kızı kaçırmıştı
Oyuncak bebeklerine olan takıntısını paylaşımlarında açıkça ifade eden Kelly, “Bebeklerimi seviyorum. Bebeklerimi gezmeye götürmeyi, saçlarını örmeyi ve toplum içinde selfie çekmeyi seviyorum” ifadeleri yazıyor.

36 yaşındaki Cleo Smith ‘i kaçıran zanlı Darrell Kelly eve baskın yapmadan önce tutuklandı. Zanlının evinde onlarda kutu Amerikan marka Bratz bebeği fotoğrafları ve Facebook’ta daha önce Bratz bebeklerle çekilmiş fotoğrafı takıntısını ortaya koydu. Saplantı derecede Bratz bebeklere takıntılı olduğu tespit edilen Kelly , Carnarvon Sulh Mahkemesi'ne çıktı ve 16 yaşından küçük bir çocuğu zorla alıkoymakla suçlandı.

BRATZ BEBEKLERE TAKINTILI

Facebook profilinde Bratz yazılı t-shirt ve elinde bebeklerle poz veren fotoğrafları kişiliği hakkında ipucu veriyor. Oyuncak bebeklerine olan takıntısını paylaşımlarında açıkça ifade eden Kelly, “Bebeklerimi seviyorum. Bebeklerimi gezmeye götürmeyi, saçlarını örmeyi ve toplum içinde selfie çekmeyi seviyorum” ifadeleri yazıyor.


Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...