Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aşı karşıtı sertifika alabilmek için sahte kolla aşı olmaya gitti

Aşı karşıtı sertifika alabilmek için sahte kolla aşı olmaya gitti

DÜNYA Haberleri

İtalya’da uygulamaya konulan aşı zorunluluğu sonrasında bir sağlık çalışanı koronavirüs aşı sertifikası alabilmek için sahte kol ile aşı yaptırmaya gitti.

İtalya’da koronavirüs önlemleri kapsamında aşı olmayan kişiler sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerden men ediliyor. İtalya’da alınan bu karardan sonra sağlık çalışanı olduğu öğrenilen bir kişi aşı olmayı reddettiği için işinden uzaklaştırıldı. 50 yaşındaki adam uzaklaştırma kararı sonrasında formları doldurup aşı olmaya gitti.

“KOLUNDA DAMAR OLMADIĞINI FARK ETTİ”

Koltuğa oturarak gömleğin kolunu kaldıran 50 yaşındaki adamın cilde benzer silikon kolu sağlık çalışanı tarafından fark edildi. Aşı karşıtı adamın yapay kolda damar olmadığını fark etmesi üzerine ortaya çıkan durum ile ilgili konuşan sağlık çalışanı Filippa Bua, “Bir profesyonel olarak rahatsız hissettim” derken, “Kolun rengi beni şüphelendirdi ve ben de adamdan sol kolunun geri kalanını açmasını istedim. İyi yapılmıştı ama aynı renk değildi” diye konuştu.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...