Hayvanat bahçesindeki aslan kendi yavrusunu yedi

Düzenleyen:
Hayvanat bahçesindeki aslan kendi yavrusunu yedi

DÜNYA Haberleri

Meksika'da bulunan bir hayvanat bahçesinde aslan, yeni doğan yavrusunu yedi.

Meksika'da bir hayvanat bahçesinde, insanı dehşete düşürecek bir olay yaşandı. Baba aslan, yeni doğan yavrusunu aralarında çocukların da bulunduğu bir grup ziyaretçinin önünde yedi. Görenlerin dehşete düştüğü olay sonrası, hayvanat bahçesi yetkilileri hakkında soruşturma başlatıldı.

HAYVANAT BAHÇESİ YETKİLİLERİNE İHMAL SUÇLAMASI
Meksika’nın Hidalgo eyaletindeki Tuzoofari isimli hayvanat bahçesinde yetişkin erkek aslan, yeni doğan yavrusunu yedi. Hayvanat bahçesinin açık olduğu saatte ziyaretçilerin gözü önünde gerçekleşen olaya bazı çocuklar da şahit oldu. Sosyal medyada paylaşılan olaya tepki gösterilmesinin ardından Hidalgo eyaletinde büyük kedilere hizmet veren bir hastane olan Invictus Vakfı’nın Başkanı Erica Ortigoza Vasquez yaptığı açıklamada üzücü olayın hayvanat bahçesi yetkililerinin ihmali sebebiyle gerçekleştiğini ifade ederek, Federal Çevre Koruma Savcılığı'na şikayette bulunduklarını belirtti. Vasquez, anne aslan ve yeni doğan yavrunun güvenlik sebebiyle baba aslandan bir süre ayrı tutulması gerektiğini, hayvanat bahçesinin ticari amaç nedeniyle bu kuralı es geçtiğini ifade etti.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...