Kraliyet muhafızının hareketi İngiltere'yi ikiye böldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kraliyet muhafızının hareketi İngiltere'yi ikiye böldü

DÜNYA Haberleri  / İHA

İngiltere'de Kraliyet muhafızlarının rutin yürüyüşü esnasında, bir muhafızın önüne çıkan çocuğu yere düşürmesi ve hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmesi ülkeyi adeta ikiye böldü.

İngiltere'de günün en çok konuşulan görüntüsü bir Kraliyet muhafızının hareketi oldu. Sosyal medyada paylaşılan ve tepki toplayan görüntülerde bir muhafız, rutin yürüyüşü sırasında önüne çıkan çocuğu yere düşürdü ve yoluna devam etti. O anlar yürüyüşü izleyen birinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

2 MİLYONA YAKIN GÖRÜNTÜLEME

Sosyal medyadaya hızla yayınlan görüntü yaklaşık 1 milyon 800 bin görüntüleme aldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları muhafızın çocuğu düşürmemesi gerektiğini savunarak duruma tepki gösterdi. Bazıları ise işini yaptığını belirterek muhafızı savundu ve ebeveynlerin çocuklarına sahip çıkması gerektiğini ifade etti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...