Belçika'da raylara itilen kadın ölümle burun buruna geldi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Belçika'da raylara itilen kadın ölümle burun buruna geldi

DÜNYA Haberleri  / İHA

Belçika'nın başkenti Brüksel'deki metro istasyonunda bir adam metro bekleyen kadını raylara itti. Makinist raylardaki kadını farketmesi üzerine acil durum frenini kullanarak metroyu durdurdu. Ölümle burun buruna gelen kadının yardımına çevredekiler koştu.

Belçika'nın başkenti Brüksel'de metro istasyonunda korku dolu anlar yaşandı. Rogier metro istasyonunda dün akşam saatlerinde yaşanan olayda bir kadın raylara itildi. 

Güvenlik kamerasına yansıyan olayda istasyondaki sırt çantalı bir adam, metro bekleyen bir kadını raylara itti. Bu sırada durağa gelen makinist, rayların üzerindeki kadını fark ederek acil durum frenini kullandı ve metroyu durdurdu.

Ölümle burun buruna gelen kadının yardımına platformdaki diğer yolcular koştu. Kadın, çevredekilerin yardımıyla platforma çıkarılırken, kendisini raylara iten şahıs olay yerinden kaçtıktan kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı "adam öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla mahkemeye sevk edildi.



Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...