Putin'den Rus Özel Kuvvetlerine teşekkür

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Putin'den Rus Özel Kuvvetlerine teşekkür

DÜNYA Haberleri  / İHA

Ukrayna’ya askeri operasyon talimatı veren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 27 Şubat Rusya Özel Harekat Kuvvetleri Günü nedeniyle yayınladığı mesajda askerlere teşekkür etti.

Rusya, Ukrayna'yı işgalinin 4 gününde dünyadan gelen tepkilerin odağında olmaya devam ederken, 27 şubat nedeniyle Rusya Özel Harekat Kuvvetlerine teşekkür mesajı yayımladı. Putin'in yayımladığı mesajda "“Bugünlerde Donbass’taki halk cumhuriyetlerine yardım sağlamaya yönelik askerlik görevlerini kahramanca yerine getiren askerlere minnettarım” dedi.

'RUSYA'NIN ULUSAL ÇIKARLARINI SAĞLADINIZ'

Putin'in mesajının devamında "Zor şartlarda mümkün olan en verimli, açık ve yetkin hareket ederek, ülkemizi ve vatandaşlarımızı koruyarak, Rusya'nın ulusal çıkarlarını sağlamak için askeri görevinizi her zaman onurlu bir şekilde yerine getirmeye hazır olduğunuzu defalarca kanıtladınız” ifadeleri kullanıldı.

ONURSAL BAŞKANLIĞI GERİ ALINDI

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısı tüm dünyada büyük tepki toplarken birçok ülke ve kuruluş Rusya’ya karşı yaptırım kararı almaya devam ediyor. Judoda siyah kuşak sahibiolan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e Uluslararası Judo Federasyonu Onursal Başkanlık unvanı vermişti. 

Federasyon tarafından yapılan açıklamada, Putin’in unvanının geri alındığı belirtilerek, “Ukrayna'da devam eden çatışmalar doğrultusunda, Vladimir Putin'in Uluslararası Judo Federasyonu Onursal Başkanı ve Büyükelçisi statüsü askıya alınmıştır” denildi. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...