Trump'tan Putin'e tehdit: Moskova'yı vururuz

Düzenleyen:
Trump'tan Putin'e tehdit: Moskova'yı vururuz

DÜNYA Haberleri

Eski ABD Başkanı Donald Trump golfçü John Daly ile yaptığı telefon görüşmesinde Putin'i tehdit ettiğini söyleyerek 'Moskovay'yı vururuz' ifadelerini kullandığını belirtti.

ABD'li golfçü John Daly California'daki Hoag Classic turnuvasında eski ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda bir görüşme gerçekleştirdi. Golfçü Daly Trump'la konuştuğu esnada teelefonu hoparlöre verdi.

'ONDAN KORKUYORLAR'

Habertürk'te yer alan habere göre , Trump, Rusya Devlet Başkanı Putin ile ilgili "Hepsi 'O bir nükleer güç. Onun nükleeri var' diyor. Ondan korkuyorlar gibi." dedi. Eski ABD Başkan telefonda şu ifadeleri kullandı:

'VLADİMİR, YAPARSAN MOSKOVA'YI VURURUZ'

"Biliyorsun, o benim arkadaşımdı. Onunla çok iyi anlaşıyorum. Ben 'Vladimir, eğer yaparsan Moskova'yı vururuz' diyordum.  Ona 'Moskova'yı vuracağız' dedim" dedi ve "Ve bana inandı, yüzde beş, yüzde 10 gibi. Ki tüm ihtiyacın olan bu" 

HANGİ OLAYI İMA ETTİĞİ BELLİ DEĞİL

Trump'ın görevdeyken Putin ile yaptığı görüşmenin hangi olayı ima ettiği belli değil. Ancak Trump, Putin'in başkan olduğu sırada Ukrayna'yı işgal etmediğini çünkü "yapamayacağını bildiği" iddiasını yineledi.

 

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...