Hollanda İngiltere'yi terk eden Prens Harry ve Meghan çiftine zeytin dalı uzatmadı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Hollanda İngiltere'yi terk eden Prens Harry ve Meghan çiftine zeytin dalı uzatmadı

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Prens Harry ve Meghan Markle’a Hollanda’da “çok çok önemli kişi” (VVIP) muamelesi görecek. VVIP muamelesi görseler de çift, Hollanda kraliyet ailesi tarafından ağırlanmayacak.

İngiltere’den ayrılarak ABD’ye yerleşen Prens Harry ve eşi Meghan Markle, birlikte ilk Avrupa ziyaretini hafta sonu yapacak. Çift, cumartesi günü başlayacak Invictus Games isimli uluslararası spor etkinliğine katılmak için Hollanda’ya gidecek. Sussex dük ve düşesi, Hollanda’da Çok Çok Önemli Kişi (Very Very Important Person VVIP) muamelesi görecek. İngiltere kraliyet ailesine mensup çifte, etkinlikte kendi özel güvenlik ekibi refakat edecek.

HOLLANDA KRALİYET AİLESİ AĞIRLAMAYACAK

Yerel güvenlik görevlileri de ayrıca koruma sağlayacak. Bunlar VVIP olarak tüm kolluk kuvvetleri ve acil servislerle doğrudan bağlantı kurabilecek. İngiliz gazetesi Daily Mirror, çiftin ziyaret öncesinde “düşmanca ortam” durumunda yapılacaklar konusunda eğitim gördüğünü, ayrıca terör saldırısı yaşanması halinde 'detaylı bir çıkarma süreci' hazırlandığını bildirdi. VVIP muamelesi görseler de çift, Hollanda kraliyet ailesi tarafından ağırlanmayacak. Aile, görevlerini terk ederek ülkeden ayrılmaları sebebiyle İngiltere’de tepki gören çifte zeytin dalı uzatmadı.

Hollanda İngiltere'yi terk eden Prens Harry ve Meghan çiftine zeytin dalı uzatmadı

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...