Yine gündem olmayı başardı! 79 yaşındaki ABD Başkanı Joe Biden boşlukla tokalaştı

Düzenleyen:
Yine gündem olmayı başardı! 79 yaşındaki ABD Başkanı Joe Biden boşlukla tokalaştı

DÜNYA Haberleri

ABD Başkanı Joe Biden, yine gündem olmaya devam ediyor. ABD’deki tedarik zinciri krizine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Biden, konuşmasının sonunda boşluğa doğru elini uzatması gündem oldu. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, peş peşe yorumlar geldi.

79 yaşındaki ABD Başkanı Joe Biden, son dönemlerde yaptığı gaflar ve hareketleriyle gündem olmaya devam ediyor. Sık sık manşetlerde eleştirilerin hedefinde olan Biden, bu sefer yaptığı konuşma sonrası boşlukla el sıkışması gündem oldu. 

BOŞLUKLA TOKALAŞTI 

ABD Başkanı Biden, dün ülkedeki tedarik zinciri kriziyle ilgili konuşma gerçekleştirdi. 79 yaşındaki Biden, konuşması bittikten sonra arkasına dönerek tokalaşmak için birini aradı. Arkası boş olan Biden’ın eli hava da kaldı. O anda şaşkın gözlerle çevreye bakan Biden, sessizce kürsüden ayrıldı. 

Yine gündem olmayı başardı! 79 yaşındaki ABD Başkanı Joe Biden boşlukla tokalaştı

SENATÖRDEN İLGİNÇ İDDİA 

Biden’ın kürsüdeki görüntüleri sosyal medyada gündem olurken, 51 yaşındaki Texas Senatörü Cruz da dahil olmak üzere birçok kişi politikacının olası bilişsel sorunlar yaşadığını öne sürdü.

AÇIKLAMALAR PEŞ PEŞE GELDİ 

ABD Başkanı Biden’ın görüntülerine sosyal medyadan yorum yağarken, Cumhuriyetçi Parti eski başkan yardımcısı Harmeet K. Dhillon "Biden ailesinin bakıcıları nerede? Bu durum çok tuhaf bile bile onun bunadığını mı göstermek istiyorlar?" yazdı. Tennessee'nin yaklaşmakta olan Cumhuriyetçi ön seçimlerinde Kongre için yarışan politikacı Robby Starbuck da Biden'ın başkan olmaya uygun olmadığını iddia eden bir yazı paylaştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...