Putin emri verdi! Kremlin Soruşturma Komitesi gizli İngiliz birliklerinin peşine düştü

Düzenleyen:
Putin emri verdi! Kremlin Soruşturma Komitesi gizli İngiliz birliklerinin peşine düştü

DÜNYA Haberleri

Rusya ile Ukrayna savaşında iki ay geride kalırken, Rus basınında ortaya atılan son iddia tüm dünyanın gündemine oturdu. Ortaya atılan iddiaya göre, İngiliz özel kuvvetlerinin savaş bölgesinde gizli görev yaptığı belirtildi. Rusya Devlet Başkanı Putin’in ise CIA'i olarak anılan Kremlin Soruşturma Komitesi’ne emir vererek İngiliz birliklerin peşine düştüğü iddia edildi.

Rusya-Ukrayna savaşında gerilim bir türlü durmuyor. Savaşta iki ay geride kalırken, bölgeden çarpıcı bilgiler aktarılmaya devam ediliyor. Moskova medyasından ortaya atılan son iddia ise gündem oldu. Çıkan haberlerde, Putin’in bölgede olan gizli İngiliz birlikleri için yakalama emri verdiği iddia edildi. 

İNGİLİZ BİRLİKLERİNİN PEŞİNE DÜŞÜLDÜ 

Moskova Devlet Medyası’nda yer alan haberde, İngiliz özel kuvvetlerinin (SAS) savaş bölgelerinde sağlık görevlisi olarak gizli görev yaptığı iddia edildi. Putin’in kişisel kişisel CIA'i olarak anılan Kremlin Soruşturma Komitesi (IC) söz konusu birliklerin peşine düştüğü aktarıldı. Yapılan resmi açıklamada SAS'ların Lviv'de faaliyet gösterip göstermediğinin araştırıldığı bilgisine yer verildi. 

“YAKALANAN UKRAYNA BİRLİKLERİ AÇIKLADI”

Rus basını ise SAS’ların sabotaj ve gerilla savaşı yürüttüklerini belirtti. Çıkan haberler göre, Rusya iddiaları yakalanan Ukrayna birliklerinin açıklamalarına dayandırıyor. Bir IC kaynağı konu ile ilgili 'Büyük olasılıkla bu ekipler Ukrayna topraklarındaki sabotaj gruplarının faaliyetlerini koordine etme becerilerini ve verimliliğini artırmak için geldiler' dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...