Ukrayna’dan korkunç görüntüler! Rusya sivillerin olduğu binayı yerle bir etti

Düzenleyen:
Ukrayna’dan korkunç görüntüler! Rusya sivillerin olduğu binayı yerle bir etti

DÜNYA Haberleri

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta 3 ay geride kaldı. Bölgede ise bilanço ağırlaşıyor. Rus birliklerinin korkunç saldırıları hız kesmeden sürüyor. Bölgeden paylaşılan son görüntü ise yürekleri sızlattı. Paylaşılan görüntülerde Kharkiv bölgesinde sivil halkın kullandığı Kültür Sarayı'nın Rus güçleri tarafından havaya uçurulduğu anlar yer aldı.

24 Şubat’ta başlayan Rusya-Ukrayna savaşında yaklaşık 3 ay geride kaldı. Savaşta bilanço ağırlaşırken Ukrayna yangın yerine dönmüş durumda. Savaştan dolayı binlerce sivil hayatını kaybetti. Milyonlarca insan ise göç etmek zorunda kaldı. Bölgeden paylaşılan son görüntüler ise Rusya’nın korkunç yüzünü bir kez daha göstermiş oldu. 

SİVİLLERİN BULUNDUĞU BİNAYI HEDEF ALDILAR 

Rusya ile Ukrayna arasında gerçekleştirilen müzakerelerde henüz bir olumlu sonuç çıkmazken, Kharkiv bölgesinden gelen görüntüler yürekleri sızlattı. Paylaşılan görüntülerde Kültür Sarayı'na, Rus hava güçleri tarafından bombalı saldırı düzenleniyor. Oldukça büyük olduğu görülen bina, patlamanın etkisiyle yerle bir oluyor.

Ukrayna’dan korkunç görüntüler! Rusya sivillerin olduğu binayı yerle bir etti

RESMİ AÇIKLAMA YAPILMADI 

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler gündem olurken, saldırı nedeniyle ölen ya da yaralananların olup olmadığına dair henüz bir açıklama yapılmadı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...