Ermenistan ile normalleşme toplantısı 1 Temmuz'da Viyana'da yapılacak

Düzenleyen: / Kaynak: AA-İHA
Ermenistan ile normalleşme toplantısı 1 Temmuz'da Viyana'da yapılacak

DÜNYA Haberleri  / AA-İHA

Dışişleri Bakanlığı, Türkiye-Ermenistan normalleşme süreci özel temsilcilerinin 4'üncü toplantısının, 1 Temmuz'da Viyana'da yapılacağını açıkladı.

Türkiye-Ermenistan normalleşme sürecinde adımlar hızlanıyor. Dışişleri Bakanlığı tarafından, Türkiye ve Ermenistan Normalleşme Süreci Özel Temsilcileri Büyükelçi Serdar Kılıç ve Ermenistan Meclis Başkan Yardımcısı Ruben Rubinyan'ın görüşmeleri hakkında açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Türkiye ve Ermenistan Normalleşme Süreci Özel Temsilcileri Büyükelçi Serdar Kılıç ve Ermenistan Meclis Başkan Yardımcısı Ruben Rubinyan arasındaki dördüncü görüşme, 1 Temmuz 2022 tarihinde Viyana'da gerçekleştirilecektir" ifadeleri kullanıldı.

SÜREÇTE İLK ADIM OCAK AYINDA YAPILDI

Normalleşme görüşmelerinin ilki, 14 Ocak'ta Moskova'da gerçekleşmiş ve burada Ermenistan ile Türkiye arasında 2020'de sona eren uçuşların yeniden başlamasına karar verilmişti. Şubat ayında ise karşılıklı uçuşlar başlamıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA-İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...