Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diplomasi trafiği

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diplomasi trafiği

DÜNYA Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın diplomasi trafiği sürüyor. Erdoğan Madrid'de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile bir araya geldi daha sonra ise Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Madrid'de ikili temaslarını sürdürüyor. IFEMA Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nin ikinci gün oturumuna katılan Erdoğan, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile daha sonra ise Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile  görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diplomasi trafiğiAlmanya Başbakanı Olaf Scholz-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Scholz ile görüşmesinin ardından, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile de görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diplomasi trafiğiHollanda Başbakanı Mark Rutte-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirvenin düzenlendiği IFEMA Fuar Merkezi'nde Romanyalı mevkidaşı Klaus Iohannis ile görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diplomasi trafiği


 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...