Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Hindistan’da bıyık bırakan kadın: Onsuz yaşamayı hayal edemiyorum

Hindistan’da bıyık bırakan kadın: Onsuz yaşamayı hayal edemiyorum

Hindistan’ın Kerala eyaletinde yaşayan Shyja adlı kadın, bıyıklarıyla dikkat çekti. Bıyıklarını kesmeyi redddeden kadın “Onsuz yaşamayı hayal edemiyorum” dedi.

Kaydet
a- | +A

Hindistan'ın Kerala eyaletinin Kannur şehrinde yaşayan 35 yaşındaki Shyja'nın bıraktığı bıyıkla gündem oldu. Bıyıkları büyük ilgi çeken Shyja, kaşlarını düzenli olarak aldırırken, bıyığını alma ihtiyacı hissetmediğini dile getirerek, “Onsuz yaşamayı hayal edemiyorum. Korona virüs salgını başladığında, yüzümü kapattığı için sürekli maske takmayı sevmiyordum" dedi. Bıyığını çok sevdiğini, kocasının ve ailesinin bıyığını uzatma kararında ona destek olduklarını belirten kadın, sosyal medyada takdir topladığını ifade etti. Shyja toplum içinde tuhaf bakışlara maruz kaldığını ancak bunlara aldırış etmediğini belirtti.

Shyja sosyal medyadan gelen olumsuz tepkiler hakkında ise, "Sadece erkeklerin bıyık bıraktığı yorumları yapılıyor ve benimle dalga geçiyorlar. Bazen yorumlara gülmek için bakıyorum" ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME
Sevgilisiyle evlenmek için Bangladeş
HABER

Sevgilisiyle evlenmek için Bangladeş'ten Hindistan'a yüzerek geçti

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.