Rusya'nın öldürmek istediği Olena Zelenska kocasının en büyük destekçisi

Düzenleyen:
Rusya'nın öldürmek istediği Olena Zelenska kocasının en büyük destekçisi

DÜNYA Haberleri

Ukrayna devlet başkanının eşi Olena Zelenska, Rusya işgaline karşı kocasının en büyük destekçisi oldu. Rusya tarafından öldürülme planları yapılan Olena, çocukları ile beraber sürekli kocasının yanında yer alarak hayatını tehlikeye atmayı göze alıyor.

Ülkeden kaçmak yerine kocasının yanında kalmayı tercih eden Olena, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile kocasının ve çocuklarının yanında olacağını söyledi.

Olena "Çocuklarım bana bakıyor. Çocuklarımın yanındayım. Kocamın yanındayım" başlığı ile paylaştı.

Önceleri kocasının siyasete girmesine karşı olan Olena, mimarlık fakültesinden mezun olduktan sonra senarist olarak komedi sektörüne girdi.

Yazdığı komedi oyunu ile kocasının kısa sürede ülkenin en iyi komedyeni olmasını sağlamasına rağmen Ukrayna'nın First Lady'si olduktan sonra da gözlerden uzak mütevazi bir yaşamı tercih etti.

Ülkenin en gözde kadınlarından bir tanesi olmasına rağmen Olena hakkında az şey biliniyor.

Olena, Sovyet döneminde Rusça konuşulan Olha Kyiashko şehrinde dünyaya geldi.

Cumhurbaşkanı Zelenski'nin eşi Ukraynalı first lady Olena Volodimirivna Zelenska 6 Şubat 1978 yılında dünyaya geldi. Olena Zelenska mimar ve senaristir.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...