Sabri Sarıoğlu ve Felipe Melo'dan kavga ilk açıklama

Sabri Sarıoğlu ve Felipe Melo'dan kavga ilk açıklama

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Dün akşam oynanan Kasımpaşa Galatasaray karşılaşmasında birbirine giren Sabri ve Melo tartışmayla ilgili ilk açıklamayı yaptı.

GSTV'ye açıklamada bulunan Sabri Sarıoğlu ile Melo, Kasımpaşa maçında yaşadıkları gerginliğin her takımda olabileceğini söyleyerek olayın tatlıya bağlandığını açıkladılar. Sabri, şunları kaydetti: "Bu olayla ilgili garip ve alakasız yorumlar yapılmış. Sonuçta saha içinde bir tartışma yaşandı. Melo ile aramızda bir gerginlik oldu ama bu büyütülecek bir şey değil. Her takımın içinde olabilecek olaylar. Orada kazanmak için bir efor sarf ediliyor, adrenalin yükseliyor ve sinirler geriliyor. Normal bir durumdu. Melo, o pozisyonda Donk'la tartışmaya girdi. Ben, tartışmanın daha da büyümesini istemedim. Hakem kart gösterebilirdi. Takım kaptanı olarak sorumluluğu üzerime alarak, araya girip ayırmak istedim, kendisini kenara çektim. O da bana kavga etmediğini aktardı ama ben yine de geri çekilmesini söyledim. Bir gerginlik yaşandı fakat büyütülecek gibi bir şey değil. Zaten devre arasında konuşuldu ve tatlıya bağlandı. Ortada hiç bir sorun yok." Medyada, kavga ettikleri, soyunma odasında kapıların tekmelendiği yönünde haberler olduğunu kaydeden Sabri, "Burası Galatasaray camiası, burada öyle şeyler olmaz. Burası koskoca bir ailedir. O yüzden böyle haberlere kimsenin inanmaması gerekiyor. Biz burada aile bağını kurduğumuz için son iki senenin şampiyonu olduk, kupalar kazandık. Bu sene istediğimiz gibi gitmediği için böyle haberlerin çıkması normal" ifadelerini kullandı. Brezilyalı oyuncu Melo ise, maçın verdiği gerginlikle Sabri ile aralarında normal bir tartışmanın yaşandığını ve bu olayın takımı ateşlediğini söyledi. Melo, şu ifadeleri kullandı: "İki senedir şampiyon olan bu takıma herkesin saygı göstermesi gerekir. Yalan yazılması hoş olmuyor. Sabri ile aramızda negatif bir şey yaşanmadı. Saha içinde olabilecek ve maçın verdiği gerginlikle yaşanan bir olaydı. Bu sayede takımı ve birbirimizi ateşledik. Bu tip şeyler, oyun boyunca olabilir. Bunun sonucunda da beraberlik geldi. Başka pozisyonlara da girdik. Galibiyet de alabilirdik. Sabri bana, ben de kaptanımız Sabri'ye saygı duyuyorum." Donk ile sözlü tartışması esnasında Sabri'nin yanına geldiğini aktaran Brezilyalı futbolcu, sözlerini şöyle tamamladı: "Benim iyiliğimi düşündüğü için yanıma geldi. Ben de kaptanıma sakin olduğumu ve korkmasını gerektirecek bir durumun bulunmadığını söyledim. Ondan sonra devre arasında ve maç sonunda bir kavga yaşanmadı. Bu nedenle çözülecek bir sorun da yok. Devre arasında da neleri daha iyi yapabileceğimiz konuştuk. Buradan bütün camiaya ve taraftarlara sesleniyorum. Kimsenin kafasında en ufak şüphe olmasın, hepimiz şampiyonluğa inanıyoruz."
Galatasaray içerisinde yerli ve yabancı futbolcular arasında gruplaşmalar olduğu yönündeki iddialar, dün Sabri-Melo tartışması ile adeta su yüzüne çıktı. 36'ncı dakikada Kasımpaşa'nın kazandığı faul sonrası hakeme ısrarla itiraz eden Felipe Melo'yu sakinleştirmek isteyen kaptan Sabri Sarıoğlu beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Brezilyalı yıldız, kendisini geri çekmeye çalışan Sabri'yi sert şekilde itti ve 'karışma' anlamına hareketler yaptı. Milli futbolcu ise kolundaki kaptanlık pazubandı göstererek, "Ben kaptanınım" dedi nbsp;Melo ise Sabri'yi terslemeye devam etti. İki Galatasaraylı oyuncuyu araya giren takım arkadaşları güç yatıştırdı. Maç sonu konuya ilişkin görüşleri sorulan teknik direktör Roberto Mancini ise ilginç bir yorum yaptı: "Bu tip konuşmalar keşke daha fazla olsa. En büyük problemlerimizden birisi de sahada fazla konuşmamamız." nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...