Emrah'ın eşine 20 TL'lik yüzük aldı mı? İşte cevabı

Emrah'ın eşine 20 TL'lik yüzük aldı mı? İşte cevabı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Şarkıcı Emrah, eşine aldığı 20 TL'lik yüzükle gündeme bomba gibi düşmüştü. Emrah eşine 20 TL'lik yüzük aldı mı? Sibel Kirer ne dedi? İşte cevabı...

Şarkıcı Emrah önceki gün 8.5 aylık hamile olan eşi Sibel Kirer ve annesi Ayten İpek ile birlikte Mahmutpaşa'da alışveriş yaparken görüntülenmiş ve kendisinin 35 TL'lik yüzüğü sıkı bir pazarlık sonucu 20 TL'ye aldığı iddia edilmişti. Sibel Kirer, gerçek bir pırlanta yüzük aldığını vurgulamak için sosyal medya hesabından yüzüğünün sertifikasını paylaştı.
Yüzüğü aldığı kuyumcu ise 20 liralık yüzük iddialarını reddederek Emrah ile dostluğunun olduğunu, kendisini de ara sıra ziyaret ettiğini söyleyerek, "Bu iddiayı ortaya atanlar Emrah'ın eşine aldığı yüzüğü rüyalarında bile göremezler. Emrah eşine yakışır bir yüzük aldi" dedi.


Emrah'ın eşine 20 TL'lik yüzük aldı mı? İşte cevabı





Emrah'ın eşine 20 TL'lik yüzük aldı mı? İşte cevabı



EMRAH EŞİNE 20 TL'LİK YÜZÜK ALDI
Cimrilik haberleriyle gündemden düşmeyen Emrah önceki gün eşi Sibel Kirer ve annesi Ayten İpek'le Mahmutpaşa'da bir pazarda görüntülendi. Posta'nın haberine göre, Emrah, eşi ve annesi için kışlık giysi aldı. 8.5 aylık hamile eşi Sibel Kirer bu arada bir mağazanın vitrininde 35 TL'ye satılan bir yüzük beğendi. İddiaya göre yüzüğü Emrah'a gösteren Sibel Kirer şu cavebı aldı: "Bu yüzük sana doğum hediyesi olsun, hemen alalım." Emrah 35 TL'lik yüzük için sıkı bir pazarlık yaptı ve 20 TL'ye indirdiği yüzüğü eşine hediye etti


100 BİN TL İSTİYOR
Bu arada reklam yüzü olduğu hamburger firmasından 2 milyon 800 bin TL kazanan Emrah'ın, doğacak çocuğunun fotoğrafını basın kuruluşlarına 100 bin TL'ye satacağı öne sürüldü. Milliyet'in haberine göre; 10 ayrı hayır kurumuna oğlu adına yapılacak bağışların makbuzlarını çerçeveletip asmak isteyen Emrah'ın, yakın çevresine "Bu parayı kendimiz için istemiyoruz. Hem bizim hem de oğlumuz için güzel bir anı olur" dediği iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...