Hatay Yerel Seçim Sonuçları 2019! 31 Mart Hatay seçim sonuçları, oy oranları | Hatay kim kazandı?

Düzenleyen:
Hatay Yerel Seçim Sonuçları 2019! 31 Mart Hatay seçim sonuçları, oy oranları | Hatay kim kazandı?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Hatay yerel seçim sonuçları 2019! 31 Mart Hatay oy oranları, Hatay kim kazandı 31 Mart... Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için süren kıyasıya rekabet sona eriyor! 31 Mart seçim sonuçlarına göre Hatay belediye başkanı kim olacak merakla bekleniyor. Hatay''da hangi partinin adayı önde gidiyor? Hatay belediye başkanı kim oldu, Hatay oy oranları, Hatay yerel seçim sonuçları, Hatay'da kim kazandı, Hatay seçim sonuçları 31 Mart gibi konulara dair merak edilenler tg.com.tr'de yasak kalktığı an sizlerle buluşacak...

Hatay seçim sonuçları 2019, Hatay yerel seçim sonuçları, 31 Mart Hatay kim kazandı, Hatay oy oranları, Hatay belediye başkanı kim oldu, Hatay AK Parti oy oranı, AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler  kimdir? İbrahim Güler  kaç yaşında? 31 Mart yerel seçimlerinde sonucu en çok merak edilen illerin arasında Hatay'da yer alıyor. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan İbrahim Güler ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş arasında geçen rekabetin sonucu bugün belli oluyor! 31 Mart yerel seçim sonuçlarına göre Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu? Hatay yerel seçim 2019 sonuçlarına göre kim önde? 2019 yerel seçimleri sonuçları heyecanla beklenirken Hatay oy oranları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Hatay Büyükşehir Belediyesini kim kazandı? Yasak kalkar kalmaz Hatay oy oranları, Hatay kim kazandı gibi merak edilen bilgiler haberimizde olacak...

 

81 İL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBUL İLÇELERİ SONUÇLARI

HATAY YEREL SEÇİM SONUÇLARI 2019

Hatay yerel seçim sonuçları 2019 heyecanla bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında detaylara tg.com.tr'den ulaşabilirsiniz...

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş 

AK PARTİ ADAYI İBRAHİM GÜLER KİMDİR?

AK Parti Hatay Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, 1976 yılında Reyhanlı'da doğdu. Gazi Üniversitesi Ankara Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi'nden mezun oldu. Ardından 2017 yılında Anadolu Üniversitesinde Adalet bölümünü bitirdi. 1997-2005 yılları arasında Ediren, Şanlıurfa ve Hatay'da öğretmenlik yaptı. Ak Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, 2012 yılında AK Parti Antakya İlçe Başkan Yardımcılığı yaptı. 2018 yılından beri AK Parti Hatay İl Başkanı olarak devam etmektedir.

İyi derecede Arapça bilen İbrahim Güler, orta seviyede İngilizce ve Almanca bilmektedir. İbrahim Güler evli ve 5 çocuk babasıdır.

Hatay Yerel Seçim Sonuçları 2019! 31 Mart Hatay seçim sonuçları, oy oranları | Hatay kim kazandı?

CHP HATAY ADAYI LÜTFÜ SAVAŞ KİMDİR?

Lütfü Savaş , önceki yerel seçimlerde 2009 yılında AK Parti'den Hatay Belediye Başkan olmuştu. 2014 yerel seçimlerde AK Parti Hatay'da kendisini aday göstermemişti. Lütfü Savaş bu karardan sonra CHP'den aday olmuş ve seçilmişti. CHP 31 Mart seçimlerinde Hatay'da yine Lütfü Savaş ismini açıkladı

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş, çiftçi bir ailenin çocuğu olarak 1965 yılında Hatay'ın Yayladağı ilçesinin Dağdüzü Köyü'nde doğmuştur.

İlk, orta ve lise öğrenimini Antakya'da tamamlamıştır. Antakya'da değişik zanaat dallarında çıraklık yapmıştır.

1984 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne girmiş, 1990 yılında mezun olmuştur. 1990-1996 yılları arasında Kayseri'nin Develi ve Balıkesir'in Burhaniye ilçelerinde TC Adalet Bakanlığı'na bağlı kurumlarda pratisyen hekim olarak görev yapmıştır.

1996 yılında İstanbul Okmeydanı Sosyal Sigortalar Eğitim Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Bölümü'nde uzmanlık eğitimine başlamış, 2000 yılında uzmanlığını almıştır. Aynı yıl Başkent Üniversitesi Adana Eğitim Araştırma Hastanesi'ne öğretim üyesi olarak girmiş, hastanenin mikrobiyoloji laboratuvarının kurulumunda önemli görevler üstlenmiştir.

2002 yılında memleketi olan Hatay'a Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin kuruluşunda görev almak üzere geri dönmüştür.

Burada kurucu başhekim yardımcısı olarak çalışmıştır. Akademik ve idari alanlarda deneyimi bulunan Lütfü Savaş 2007 yılında doçentlik ünvanını almıştır.

Doç. Dr. Lütfü Savaş 29 Mart 2009 yerel seçiminde Antakya Belediye Başkanlığı'na aday olmuş ve

30 Mart 2014'de yeni kurulacak Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeniden aday olmuş, ikinci kez Belediye Başkanı seçilmiştir.

Evli ve iki çocuk babası olan Başkan Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın eşi de kendisi gibi akademisyen olup, Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı'nda öğretim üyesidir.

Hatay Yerel Seçim Sonuçları 2019! 31 Mart Hatay seçim sonuçları, oy oranları | Hatay kim kazandı?

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...