Bayramda Ege'de ünlüler geçidi

Düzenleyen:
Bayramda Ege'de ünlüler geçidi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Koronavirüs kısıtlamalarının gevşemesi ile birlikte konserler de başladı. Kurban Bayramı'nda Ege'de konser rüzgarı esecek.

Koronavirüs tebdirleri kapsamında gevşetilen kısıtlamalar müzik dünyasının da kapılarını açtı. Uzun süredir konser veremeyen sanatçılar bayramda müzik şöleni yaşatacak Kerki Solfej’in yaz konserleri Kurban Bayramı’nda Ege’de ünlüler geçidi olacak.

ÜNLÜLER GEÇİDİ YAŞANACAK

16 – 24 Temmuz tarihlerinde; Mabel Matiz, Kenan Doğulu, Sertab Erener, Yıldız Tilbe, Candan Erçetin, Levent Yüksel, Erol Evgin, Livaneli ile Sevdalım Hayat, Evengy Grinko, Buray, Ayta Sözeri, Ferhat Göçer, Funda Arar, Cem Adrian, Gazapizm ve Doğu Demirkol sahneleriyle bayram eğlencesini ikiye katlayacak.

ÇEŞİTLİ YERLERDE SAHNE ALACAKLAR

Bodrum Antik Tiyatro, Kuşadası Altın Güvercin Amfi Tiyatro, Çeşme Açıkhava Tiyatrosu, Datça Açıkhava Tiyatrosu ve Marmaris Amfi Tiyatro’da konser verecek olan ünlüler, tatilcilere unutulmaz akşam yaşatacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...