Okula kayıt için maske istediler

Okula kayıt için maske istediler

EĞİTİM Haberleri

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, her yıl olduğu gibi bu yıl da “Veliler kesinlikle kayıt parası için zorlanmayacak, öğretmen seçilmeyecek ve özel sınıf açılmayacak” talimatı verse de sahada yaşananlar aksini söylüyor.

MAHMUT ÖZAY

Türkiye’nin farklı şehirlerinden gazetemize zorla kayıt parası istendiği şikâyetleri yağıyor. Uçuk fiyatlarla kayıt parası isteyen de var virüsten korunmak için koruyucu ekipman isteyen de… Seslerini duyurmaya çalışan aileler MEB’den yardım istiyor. İstanbul Bağcılar’da çocuğunu bir ortaokula kayıt yaptırmaya giden bir aile okulun kendisinden iki kutu maske, bir ateş ölçer ve iki büyük el dezenfaktanı istediğini söyledi. Duruma tepki gösteren Melike D. “Virüs hayatımızda her şeyi değiştirdi. Eskiden iki top A4 kâğıdı isteniliyordu. Artık onu bıraktılar koruyucu ekipman istiyorlar. MEB bunları tedarik etmeli. Bunu da mı biz verelim?” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...