Ziya Selçuk: Evlatlarımla olduğum için çok mutluyum

Ziya Selçuk: Evlatlarımla olduğum  için çok mutluyum

EĞİTİM Haberleri

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Mardin'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen bisiklet ve uçurtma şenliğine katıldı.

MAHMUT ÖZAY

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Selçuk, "23 Nisan Mutlu Olsun" denilerek başlatılan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Mardin'deki programının büyük kısmını çocuklara ayırdı. Selçuk, 23 Nisan'ı bu yıl "Çocuklar Mutlu Olsun" diyerek kutladıklarını belirterek, mutluluğun bu dönemde çok daha fazla öne çıktığını vurguladı. Son bir yılda uzun bir zamanı evlerde geçiren çocukların sosyal ve duygusal gelişimleri için fiziksel etkinliklerin önemine işaret eden Selçuk "Çocuklarımızın mutluluğu ve sağlığı bizim için son derece önemli. Bisikletle fiziksel hareketliliğin önemine dikkat çekmek istedik. Böyle güneşli ve güzel bir günde evlatlarımla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" ifadelerini kullandı. Bakan Selçuk ve öğrenciler, Türk bayrağı motifli balonlarla süslü bisikletleriyle Mardin'de kısa bir tur yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...