Tatil ararken sahte sitelere dikkat edin

Düzenleyen:
Tatil ararken sahte sitelere dikkat edin

EKONOMİ Haberleri

Tatil dönemi yaklaştıkça sahte internet siteleri de harekete geçti. Türizm acenteleri, birçok kişinin ucuz tatil ilanlarıyla tüketiciyi kandırdığını, sonra o kişilerin ulaşılamadığını hatırlattı.

Özellikle TÜRSAB üyesi olmayan sitelerden uzak durulması gerektiği vurgulanıyor. Akıllı telefonlarla QR kodu kontrolü de öneren turizmciler "TÜRSAB'ın sitesindeki QR kodu ile siteyi karşılaştırın. Şahıs ismine para göndermeyin" tavsiyesinde bulundu. Turizm acente işletmecisi Salih Er "Bu aralar sanal ticaret yoğun. Kopyalanmış sitelere çok dikkat etmemiz gerekiyor. TURSAB belgesi olmayan bir siteden kesinlikle tatil rezervasyonu yaptırmayın. Geçtiğimiz yıllarda bu olaylar çok yaşandı. İnsanların, belli ücretler ödeyerek rahatlamak için gidecekleri tatil, maalesef otel kapılarında kalarak zehir oluyor" dedi.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...