Nato’nun silahları Türkiye’den

Nato’nun silahları Türkiye’den

EKONOMİ Haberleri

Mermi tedariki ile üretim konusunda hizmet veren Özyurt Silah Sanayi, Uzun Menzil Yerli Keskin Nişancı BMZ 338, Yerli Keskin Nişancı Tüfeği YİĞİT21, Yerli Kalaşnikof Asi 21 Piyade Tüfeği ve Yerli Tabanca Efe19 ile fuarda yerini alacak.

Türkiye Gazetesi Haber Merkezi | ANKARA

Yüzde 90 oranında yerlilik oranına sahip olan silahlar başta NATO ülkeleri tarafından kullanırken firma ABD dâhil dünyanın birçok ülkesine mermi ihraç ediyor. Ayrıca, Azerbaycan’ın Karabağ’a zaferinde de rol oynayan Özyurt Silah Sanayi, dünyada birçok ülkeye silah ve mermi satıyor. Kurucu Başkan Serdar Özyurt “müttefik ülkelerin ihtiyaçlarına cevap vermek üzere bu yola çıktık. Orta Doğu ülkeleri, Körfez, birçok Afrika ülkesi ile ticari diyaloglarımızı hem profesyonel hem de ikili ilişkiler bağlamında canlı tuttuk. Bütün silahlarımızın projelerinde yerlilik oranını yüzde 90’ın üstünde” diye konuştu.


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...