Atilla Benli: Sigorta ihraç edeceğiz

Düzenleyen:
Atilla Benli: Sigorta ihraç edeceğiz

EKONOMİ Haberleri

Hayat ve hayat dışı 6 kamu sigorta şirketinin birleşmesiyle kurulan Türkiye Sigorta, birinci yılını tamamladı.

Önder Çelik İSTANBUL

Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli, şirketin kuruluşunun birinci yılı dolayısıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 12 milyon müşteriye hizmet verdiklerini belirterek “Sektör olarak ülkemizdeki sigorta algısını dönüştürmek ve sigorta açığını kapatmak için hepimize büyük görevler düşüyor. Gerekirse kapı kapı dolaşıp insanlara sigortanın önemini anlatmamız lazım. Türkiye Sigorta olarak bu konuya millî bir görev olarak bakıyoruz. Müşterilerimizin hayatlarına değer katarken, ismimizden aldığımız sorumlulukla ve sektörün lider şirketi olarak sadece kendi pazar payımızı artırmaya değil, pastayı topyekûn büyütmeye ve sigortacılığı hak ettiği konuma taşımaya odaklanıyoruz” dedi. Türkiye Sigorta’nın 2.700 çalışanı ile 8.300 dağıtım ağı, 5.950 hizmet noktası ve 40 faaliyet bölgesinde, tüm Türkiye’nin hizmetinde olduğunu belirten Benli, çalışan sayısını önümüzdeki dönemde 5.000’e çıkarmayı hedeflediklerini vurguladı. “Sigorta ihraç eden bir Türkiye Sigorta olacağız” diyen Benli, dünya dışına teminat verebilen bir sigorta şirketi haline geldiklerini, afet bölgeleri için yaptıkları ödemenin 300 milyon TL’yi geçtiğini kaydetti.

MARKA YÜZÜ TİMUÇİN ESEN

Toplantıda, şirketin kuruluş yıl dönümünde yayına girecek reklam filmleri serisinin gösterimi de yapıldı. Türkiye Sigorta’nın geliştirdiği sigorta ve bireysel emeklilik ürünlerinin tanıtılacağı reklam kampanyasında, şirketin marka yüzü ise ünlü oyuncu Timuçin Esen oldu. Esen ile 1 yıllık sözleşmeye imza atıldı. Esen ‘Hekimoğlu’ dizisindeki rol arkadaşı Muhammed Dede ile birlikte kamera karşısına geçti.

 

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...