Motorin ve LPG'ye indirim geldi

Düzenleyen:
Motorin ve LPG'ye indirim geldi

EKONOMİ Haberleri

Motorinin litre fiyatında bu gece yarısından itibaren 5, LPG'nin litre fiyatında ise 72 kuruşluk indirim yapıldı. İndirimler pompaya yansıyacak.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre, gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin, motorin ve LPG fiyatlarında indirime gidildi. Bu gece yarısından itibaren LPG'de 72, motorinde ise 5 kuruşluk indirim pompaya yansıyacak.

Akaryakıt fiyatlarında ayrıca ÖTV düzenlemesi yapıldı. Buna göre, benzinin litre fiyatında 41 kuruş, motorinin litre fiyatında 40 kuruş, LPG'nin litre fiyatında 1 TL indirim gerçekleşti. İndirim oranı kadar ÖTV'de artış gerçekleştiğinden, pompa fiyatlarında değişiklik olmayacak.
 

İNDİRİM SONRASI FİYATLAR ŞU ŞEKİLDE

İndirimlerin ardından LPG'nin litre fiyatı Ankara'da ortalama 8,75 liradan 8,03 liraya, İstanbul'da ortalama 8,70 liradan 7,98 liraya ve İzmir'de 8,58 liradan 7,86 liraya inecek.

Motorinin litre fiyatı ise Ankara'da ortalama 11,53 liradan 11,48 liraya, İstanbul'da ortalama 11,47 liradan 11,42 liraya ve İzmir'de 11,55 liradan 11,50 liraya düşecek.



Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...