Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dolar kuru bugün ne kadar? 10 Ocak dolar kuru

Dolar kuru bugün ne kadar? 10 Ocak dolar kuru

EKONOMİ Haberleri

Haftanın ilk günü sabah saatlerinden itibaren yatırımcıları ve vatandaşlar “ Bugün dolar kaç TL oldu?” sorusunu mercek altına aldı. Piyasaların açılmasıyla dövizde haftanın ilk alış satış rakamları belli oldu.

Dolar/TL yeni haftanın ilk gününde 12,84 civarında yatay seviyede başlarken Euro/TL ise 15,68 seviyelerinde işlem görüyor piyasalarda. Borsa İstanbul tarafından yapılan açıklama göreye BIST-50 endeksinde yer alan paylarda dün uygulanan açığa satış işlemlerinde yukarı adım kuralının bugün de devam edeceğini duyurdu. Buna göre, açığa satış işlemi yapılabilen paylarda açığa satış işlemi, açığa satışa konu olacak sermaye piyasası aracının en son gerçekleşen işlem fiyatından daha yüksek bir fiyat üzerinden gerçekleştirilebilecek.

YUKARI ADIM KURALI GEÇERLİ

Ancak, açığa satışa konu olan sermaye piyasası aracının en son gerçekleşen fiyatının bir önceki fiyattan daha yüksek olması halinde açığa satış işlemi en son gerçekleşen fiyat düzeyinden de yapılabilecek. Bugün yurt içinde işgücü istatistikleri, yurt dışında ise Avro Bölgesi'nde tüketici güven endeksi ve işsizlik oranı ile ABD'de toptan eşya stokları takip edilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...