Sigaraya bir daha zam geldi! Sigaraya zam geldi mi? 10 Mayıs 2022 güncel sigara fiyatları

Düzenleyen:
Sigaraya bir daha zam geldi! Sigaraya zam geldi mi? 10 Mayıs 2022 güncel sigara fiyatları

EKONOMİ Haberleri

Geçtiğimiz günlerde sigaraya zam yapılmıştı. Gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Gelen son dakika bilgisine göre Imperial Tobacco grubuna zam yapıldı. Gelen zamla birlikte en ucuz sigara 23,50 TL'ye yükselirken, en pahalı sigara ise 29 TL oldu. Peki sigaraya zam geldi mi? Hangi markaya ne kadar zam yapıldı? Sigara fiyatları ne oldu? İşte 10 Mayıs 2022 sigara zammı sonrası güncel fiyatlar.

Gelen son dakika bilgisine göre bir sigara gurubuna daha zam yapıldı. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından açıklama yaparak gelen zammı duyurdu. Paylaşılan listeye göre, Imperial Tobacco grubu sigara fiyatları değişti. Buna göre; D.S 29 TL olurken Imperial C.R 26 TL olarak belirlendi. Peki sigaraya zam geldi mi? Yeni ve güncel sigara fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte sigara zammı sonrası güncel fiyatlar… 

SİGARAYA ZAM GELDİ! 

I.T. grubuna ait sigaraya yapılan zam sonrası grubun en ucuz sigarası 23,50 TL, en pahalısı ise 29 TL oldu.

GEÇEN HAFTA DA ZAM YAPILMIŞTI 

Hatırlanacağı üzere geçen hafta da P.M. grubuna ait sigaralara 2 TL zam yapılmış ve grubun en ucuz sigarası 25.50 TL; en pahalı sigarası ise 40 TL olmuştu.

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...