Direğe bağlanıp kuşuna dizilen korucu olayını PKK üstlendi

Kaynak: İHA
Direğe bağlanıp kuşuna dizilen korucu olayını PKK üstlendi
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Bitlis'te bir elektirik direğine bağlanıp kafası ve vücudunun çeşitli yerlerinden kurşuna dizilen Nihat Çaprak olayını PKK üstlendi.

Bitlis ili Merkez ilçe Geçitbaşı köyü mülkî sınırları içinde bir elektrik direğine bağlanarak, baş ve vücudunun değişik bölgelerine ateş edilmek suretiyle şehit edilen Nihat Çaprak olayını PKK üstlendi.Bitlis'te Eylül ayında kaçırılan geçici köy korucusu Nihat Çaprak'ın cesedinin bir elektrik direğine bağlanmış şekilde bulunmasının ardından PKK, olayı üstlendiğini açıkladı. Bitlis'in Çeltikli köyünde direğe bağlanıp öldürülen geçici köy korucusu Nihat Çaprak'ın (38) ölümüne ilişkin PKK kendi web sitesinden açıklama yaptı. Açıklamada, "24 mart 2014 tarihinde Leyla Altan komutasındaki 15 kadın yoldaşımızın şehadetine neden olan Nihat Çabap isimli korucu, bu olaydan sonra da gerilla güçlerimize darbele amaçlı tuzak kurma gibi faaliyetlerini sürdürmüş ve bundan dolayı güçlerimiz 26 Ekim günü Tatvan-Hizan karayolu üzerinde cezalandırılmıştır" denildi.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...