Zeytinburnu kaliteli projelerle gelişiyor

- Güncelleme:
Zeytinburnu kaliteli projelerle gelişiyor

EMLAK Haberleri

Son yıllarda markalı konut projelerine ev sahipliği yapan Zeytinburnu bölgesinin yatırımcıların ilgisini çektiğini belirten BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, ilçenin geniş bir alıcı kitlesine hitap ettiğini kaydetti.

NECMİ ÇİÇEKÇİ'NİN HABERİ

Bölgeyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Akkuş, “Zeytinburnu pek çok kaliteli ve nitelikli projeye ev sahipliği yapıyor. Bu sayede çok hızlı kabuk değiştiriyor” dedi.

ŞEHRİN MERKEZİNDE

Gayrimenkul yatırımı açısından ciddi potansiyel barındıran Zeytinburnu ilçesiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Abdülkadir Akkuş, bölgenin şehrin bütün ulaşım akslarının çakıştığı bir lokasyonda olmasının ilçenin değerini arttırdığına dikkat çekti. Akkuş, “Zeytinburnu, İstanbul Avrupa Yakası’nın en hızlı gelişen ilçelerinin başında geliyor. Son yıllarda nitelikli ve genelde de deniz manzaralı yeni ve lüks projelerin adresi hâline gelen ilçe, büyük bir dönüşüm geçiriyor, kabuk değiştiriyor. Tarihî ve kültürel dokusuyla şehrin merkezinde olma avantajı sunuyor. Sekiz şeritli sahil yolu, ana arterlere yakınlığı, Marmaray, Metrobüs ve Avrasya Tüneli avantajları da bölgenin değerine değer katıyor” dedi.

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...